Feest4All

Gewoon doen, is beter!

Ik heb er eigenlijk altijd al over nagedacht om iets te gaan verhuren. Toen mijn kinderen een bepaalde leeftijd hadden, kwam ik op het idee om met een kinderfeestje een springkussen te huren.
Ik dacht: waarom niet kopen in plaats van huren? Ik ben op het internet gaan zoeken en vond een mooi clownsspringkussen met dak in Friesland. Jammer genoeg zou er de volgende avond net iemand bij de verkoper langkomen om het springkussen te bekijken. Ik heb direct doorgepakt en ben meteen die avond langsgegaan om het kussen op te halen. Dit was het begin.

Vervolgens heb ik er nog vier nieuwe exemplaren bij gekocht en de verhuur van de kussens ging als een speer.
Na enige tijd heeft mijn neef het van mij overgenomen onder de naam ‘Springkussen Verhuur Geesteren’.

Niet zeur’n, gewoon met nem’n

Net als de springkussens had ik ook een tent van vier bij acht meter, vijf eigengemaakte statafels met barkrukken en een aantal ronde tafels met stoelen. Menig Mandervener heeft feestelijke herinneringen aan deze inboedel, die ze vaak voor een fles wijn of krat bier bij ons ophaalden. Want met: ‘ach, niet zeur’n en gewoon met nem’n’ namen velen geen genoegen.

Vervolgens werd ik door iemand gevraagd een tapombouw te maken met aluminium profielen. Toen de mallen daarvoor klaar waren, heb ik er ook meteen één voor mezelf gemaakt en er een nieuwe tapinstallatie in laten monteren. De tap werd veel gebruikt in Manderveen en omstreken en samen met de tafels en stoelen liep de verhuur ervan erg goed.

Na verloop van tijd werd het logistieke plaatje steeds lastiger, dus heb ik contact gezocht met Ruben Harmelink met de vraag of ik zijn vrachtwagen af en toe kon huren tegen een mooi prijsje. Zijn antwoord daarop was: ’ach, niet zeur’n en gewoon met nem’n’. Zo is het balletje gaan rollen en onze samenwerking ontstaan.

Een week later werd Gert-Jan Verbeek 50 jaar. Ruben had op zijn feestje een paar mooie tenten gezien en na een beetje Google-werk stonden we twee dagen later in België, twee pagode tenten rijker.

Gewoon gas geven

Tijdens een brainstormsessie tussen Ruben en mij ontstond de naam Feest4All. Vanaf dat moment ging alles in een sneltreinvaart. Zo zijn we inmiddels acht pagode tenten verder en hebben we capaciteiten voor ruim 400 personen. Deze feesten kunnen wij geheel in eigen beheer neerzetten.

Vanaf dag één is ons motto: ‘Alles is mogelijk en niets is te gek’.
Dus als een klant een bepaald feestje voor ogen heeft, dan doen wij er alles aan om dat mogelijk te maken.
Daarnaast hebben wij enkele jaren ervaring met het organiseren van feesten en geven wij graag advies.

KVK: 61740799 te Enschede
BTW: NL.854469783.B01
IBAN: NL67 RBRB 09005 89701

Volg ons op Facebook

Website-realisatie:
Kenneth Oomen

Teksten en inhoud:
Sanne Rikmanspoel

© FEEST4ALL 2018. OO-MEN.EU.